ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ BAUHAUS

100 χρόνια Bauhaus

Το Bauhaus ηταν ένα από τα ισχυρότερα, πιο πρωτοποριακά καλλιτεχνικά κινήματα στην Ευρώπη του 20ού αιώνα.

Ετυμολογικά το Bauhaus συνδέεται με την κατασκευή κτιρίων, από το ρήμα χτίζω (bauen) και το ουσιαστικό σπίτι (Ηaus)*, και συνηθίζουμε να το ταυτίζουμε με την αρχιτεκτονική.

Φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από τότε που ο Walter Gropius ίδρυσε στη Βαϊμάρη τη σχολή Bauhaus, που έμελλε ν’ αλλάξει τόσο την αρχιτεκτονική, όσο και τη σύγχρονη Τέχνη αλλά και σκέψη ως το πώς να ζεις και να δημιουργείς.
Πώς θέλουμε να ζήσουμε; Ως άνθρωποι σε αρμονία με τη φύση ή ως άνθρωποι, των οποίων η ζωή ορίζεται από την τεχνολογία;

Ορισμένα από τα θεμελιώδη ερωτήματα του Bauhaus παραμένουν ακόμα επίκαιρα.

Για να σηματοδοτήσει την εκατονταετηρίδα, η ProBuild γιορτάζει και παρουσιάζει με υπερηφάνεια το νέο της έργο «BAUHAUS RESIDENCE» στην Λευκωσία!!

Το έργο αποτελείται από τρεις ορόφους με έξι ευρύχωρα, πολυτελή διαμερίσματα, δύο υπνοδωματίων.

Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε ένα εξαιρετικά προσβάσιμο σημείο στον Στρόβολο. Η περιοχή θεωρείται πιθανώς μία από τις καλύτερες στη Λευκωσία και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης.

Στο υπόστεγο υπάρχει ένας λειτουργικά διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης μαζι με αποθήκες για κάθε διαμέρισμα. Ο προσανατολισμός του οικόπεδου και του κτιρίου με το σωστό σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του, προσθέτει σε αυτό ηλιοφάνεια το χειμώνα και δροσιά το καλοκαίρι. Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με πρόνοια κλιματισμού, Ενεργειακό Τζάκι, Φωτοβολταϊκό σύστημα στα διαμερίσματα 1ου ορόφου, διπλά τζάμια και πόρτες ασφαλείας. Ενεργειακής Απόδοσης Α.

Εγγυημένοι τίτλοι ιδιοκτησίας.

Διαμέρισμα
#
ΥπνοδωμάτιαΜπάνιαΚαλυμμένος
χώρος m²
Καλυμμένη
βεράντα m²
Χώρος στάθμευσης
& Αποθήκη
101229225Yes
102229225Yes
201229225Yes
202229225Yes
301229225Yes
302229225Yes